Homeparty

BOOK YOUR HOMEPARTY

We plannen samen een datum en je nodigt vrienden, familie, buren, collega’s en andere mama’s uit bij jou thuis.

Het is leuk als er minstens een 8-tal gasten zijn en je huiskamer gevuld is. Als gastvrouw voorzie je ook een hapje en een drankje. Ik kom ruim een uurtje op voorhand om alles klaar te zetten voor een leuke gezellige avond of namiddag en na een tweetal uurtjes uitkiezen en gezellig samen zijn, ruim ik alles terug op.

ASSORTIMENT
Met mijn auto vol leuke accessoires geladen, kom ik bij jou aan. Een klein appartementje of een grote villa, ik tover het om in een gezellig winkeltje. Bij mooi weer is een home party op het terras ook erg leuk. Je voorziet best een tafel voor mij waarop ik alles kan uitstallen. Het assortiment bestaat uit haaraccessoires, kinderjuwelen en gadgets. Ben je op zoek naar iets specifiek (kleur, model,…) geef mij dan gerust vooraf een seintje en misschien kan ik het meebrengen. Ook dames die niet kunnen komen, kunnen een bestelling doorgeven.

VOORDEEL
Uiteraard wordt de gastvrouw beloond! Als gastvrouw krijg je 10 % op de aankopen van je gasten en je eigen aankoop +een leuk kennismakingsgeschenkje.

LEVERING
Alle accessoires die aanwezig zijn kunnen meteen aangekocht worden en meegenomen worden naar huis. Wil je echter een andere combinatie of iets bij bestellen kan dit binnen de week nagestuurd worden (mits betaling van de verzendkosten), of opgehaald worden in de winkel.

BETALING
Alle accessoires worden cash betaald de avond zelf. Voorzie dus voldoende cash en laat dit ook aan je gasten weten.Je kan ook met de Payconiq of Bancontact app betalen.

CONTACT
Heb je nog een vraag of wil je een home party boeken, neem dan contact op met uw party lady Bianca Panesi.

Bianca Panesi
T 0477 84 60 89

Homeparty flyer